top of page

2024 rok v znamení cenzúry? Kulturblog vás potrebuje!

Kulturblog je oficiálne najviac cenzurovaným alternatívnym médiom na Slovensku. Náš Youtube kanál bol zmazaný už 4 krát a nikdy nám nebolo odôvodnené, čím sme mali porušiť pravidlá ich komunity, na ktoré sa tak radi odvolávajú. Niekoľko krát sme tiež prišli o Facebook a Tiktok.


Napriek tomu sme v roku 2023 iba vďaka vašej podpore dokázali nie len prežiť, ale aj zásadne vplývať na vývoj politického diania. Veď si spomeňte na dnes už legendárnu reláciu s Andrejom a Tomášom Jancom, ktorí Slovensku predstavili hrozbu nových zdravotných regulácií WHO a spustili tak lavínu udalostí, vedúcich až k verejnému odmietnutiu posledných zmien zo strany ministersky zdravotníctva.


Cenzúra globálnych korporácií nám však nebezpečne rýchlo ukazuje, že každý slobodný a konzervatívny názor je v globalistami naprojektovanom svete skrátka neželaným obsahom. Odpoveďou je preto vždy občianska angažovanosť.


Úplne chápeme, že nie každý sa môže postaviť do čela protestu a viesť "odboj" voči súčasnému systému. Taktiež je pochopiteľné, že bežný človek svojim hlasom neprekričí korporácie, akou je aj Google, prevádzkujúci platformu Youtube.


Výhodou modernej doby je spôsob, akým dokážeme rýchlo rozširovať informácie medzi tých, ktorí o to majú záujem. Dnes nikomu nerobí problém poslať mail, sms alebo odkaz na Telegramovú skupinu komukoľvek, kto vlastní moderný telefón. Stačí len malá snaha a niekoľko minút bez lenivosti a človek dokáže najbližšiemu, ale aj širšiemu okoliu odovzdať neopísateľne veľké množstvo informácií, pričom mnohým z prijímateľov môže tento moment zásadne zmeniť spôsob, akým nahliadajú na život.


Aj medzi čitateľmi tohto článku sa nájdu takí, ktorí na Kulturblog narazili náhodou, no to časom zmenilo spôsob, akým do vtedy nahliadali na svet okolo seba. A Kulturblog dnes potrebuje každého z Vás. Potrebuje Vašu pomoc pri snahe preraziť obrovskú stenu cenzúry, ktorú pred nás postavili globálne korporácie. Kulturblog potrebuje, aby ste jeho obsah pomáhali rozširovať, hovorili o ňom so svojimi známymi a ľuďom pomohli nájsť odkazy na služby ako Odysee alebo Telegram, kde náš obsah stále nájdu.


Rovnako môžete Kulturblogu pomôcť aj "potichu". Stať sa členom nášho prémiového klubu, pre ktorý neustále prinášame nový bonusový obsah. Môžete nás podporovať formou dobrovoľného príspevku (všetky informácie nájdete na úvodnej stránke) alebo nám pomôcť nákupom hodnotných kníh či oblečenia v obchode, čím si môžete rozšíriť aj vlastné poznanie.


Kulturblog Vás skrátka potrebuje. Na jeho prežití a kvalitnom obsahu pracujeme vo voľnom čase, z presvedčenia a z túžby vytvoriť krajší a bezpečnejší svet pre naše deti.


478 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page